Новини

Назад

У Маріуполі обговорили «Стратегічний потенціал державного та територіального розвитку»

09 жовтня 2019, 18:07
932
Суспільство, Освіта

У Донецькому державному університеті управління пройшла міжнародна конференція на тему: «Стратегічний потенціал державного та територіального розвитку». У ній взяли участь відомі кандидати та доктори наук. З вітальним словом до учасників звернулися заступник міського голови Лілія Ткаченко, Генеральний консул Греції в Маріуполі Грігоріос Тассіопулос і ректор ДонДУУ Світлана Марова.

Мета конференції - формування конструктивного діалогу між органами державної та місцевої влади, науковим співтовариством і практиками щодо проблем потенціалу розвитку. Лілія Ткаченко зазначила, що Маріуполь йде згідно з прийнятою Стратегією розвитку Маріуполя-2021. Вона задає вектори змін, які відбуваються в місті.

«Зараз ми працюємо над тим, щоб сформувати Стратегію майбутнього. Вона буде розроблена на найближчі 10 років. Сподіваюся, ваші ідеї та напрацювання допоможуть нам в її реалізації», - зазначила заступник міського голови.

Грігоріос Тассіопулос зазначив, що це перший тиждень, який він знаходиться в Маріуполі. Він подякував міській владі за теплий прийом: «Розвиток - це те, що стосується нас усіх. Я впевнений, що сьогоднішня конференція дасть хорошу їжу для вчених, щоб провести дослідження і захистити свої роботи».

В ході конференції розглянули питання сталого стратегічного розвитку економіки в умовах глобалізації, правового забезпечення державного і територіального розвитку в умовах трансформаційних змін, проблеми європейської інтеграції.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.