Новини

Назад

У Маріуполі оберуть модника та модницю похилого віку

14 листопада 2018, 16:08
1583
Культура, Анонси міських заходів

Департамент суспільно-культурного розвитку оголосив про проведення різдвяного конкурсу для людей похилого віку «Модники та модниці». Уже розпочато прийом заявок. Довести всім, що вік - не перешкода, можуть маріупольці, яким 60 років і більше.

За словами директора департаменту культурно-громадського розвитку Діани Трима, щоб показати себе у всій красі та позмагатися за першість, необхідно подати заявку в будинках культури.

«Мета конкурсу - організація дозвілля людей третього віку. У наш час приділяється велика увага дозвіллю людей, які вийшли на пенсію. У Маріуполі проживає багато ініціативних пенсіонерів, які хочуть показати себе. І ми хочемо надати таку можливість», - зазначила Діана Трима.

Конкурс буде проходити в два етапи - відбіркові тури та фінал. На кастингах учасники представлять себе, пройдуть творчий конкурс і продефілюють у народному костюмі.

Фінал відбудеться в Маріупольській камерної філармонії напередодні різдвяних свят. Він пройде за окремим сценарієм. Люди похилого віку візьмуть участь у творчих і інтелектуальних конкурсах. У програмі - конкурс сімейних цінностей, бліц-опитування та вихід у новорічних образах.

Графік проведення відбіркових турів:

25 листопада - ПК «Український дім», «Міський палац культури», «Молодіжний»;

30 листопада - ПК «Чайка»;

1 грудня - ПК «Кам`янськ»;

7 грудня - ДК «Сартана» та «Старий Крим».