Новини

Назад

У Маріуполі нагородили кращого спортсмена лютого

13 березня 2018, 11:35
1111
Спорт

Їм став маріупольський ушуїст, срібний призер чемпіонату України з ушу Дмитро Гладущенко. Спортсмена нагородили кубком, грамотою та пам'ятними подарунками.

Привітали Дмитра Гладущенко начальник управління з фізичної культури та спорту Олексій Казанцев і депутат міської ради Володимир Курський. 

«Завдяки таким відданим фанатам спорту про Маріуполь знають у всіх куточках України та за її межами. Бажаємо, щоб у твоєму житті було ще багато нагород, не тільки у спорті, а й у навчанні», - зазначив Олексій Казанцев.

Дмитро Гладущенко взяв участь у чемпіонаті України з ушу. Змагання проходили у Броварах. Маріуполь представляли 20 маріупольців, серед яких був і Дмитро Гладущенко.

Відзначимо, цього місяця експертна рада у якості номінантів затвердила чемпіонку України з пауерліфтингу Руслану Краснову, срібного призера чемпіонату України з греко-римської боротьби Геннадія Завертайло, срібного призера чемпіоната України з гірськолижного спорту Максима Долгіх, бронзову призерку гран-прі з прижків у воду Валерію Люлько та чемпіона України з легкої атлетики Данила Саморокова.

Переможця визначили члени Координаційної ради з питань розвитку фізичної культури та спорту м. Маріуполя та користувачі офіційної групи управління спорту міської ради в Фейсбук.