Новини

Назад

У Маріуполі масштабно відсвяткували День фізичної культури та спорту

16 вересня 2019, 15:12
664
Суспільство, Спорт

У Маріуполі до Дня фізичної культури та спорту провели ряд спортивно-масових заходів. Маріупольці та гості міста мали можливість взяти участь у змаганнях з баскетболу, тенісу, шахів та скелелазіння. Всього у святкуванні взяли участь майже п’ять тисяч осіб.

В рамках святкування у місті відбулася першість зі стрільби, традиційний турнір з баскетболу пам'яті заслуженого тренера України Романця, дитячий чемпіонат міста зі скелелазіння, автомобільні перегони Drag Racing, змагання з шахів і настільного тенісу, а також представницька всеукраїнська першість з греко-римської боротьби пам'яті Узуна.

Візитівкою Дня фізичної культури та спорту у Маріуполі став активний вікенд. Протягом двох днів у Міському саду працювали численні спортивні локації, де кожен міг долучитися до занять різноманітними видами спорту - від боксу та бадмінтону до пілатесу та кросфіту. Учасники мали змогу отримати цінні подарунки від управління молоді та спорту Маріупольської міської ради та відділення Національного олімпійського комітету України у Донецькій області.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.