Новини

Назад

У Маріуполі лунають народні щедрівки

14 січня 2020, 14:50
665
Культура

Сьогодні у День Василя Великого, в Маріуполі панує особлива атмосфера. В українських вишиванках та з посохами діти співають народні щедрівки та різдвяні колядки. Зранку вони вже відвідали Лівобережну і Кальміуську районні адміністрації та Методично-консалтинговий центр.

Так, маленькі щедрувальники з дитячого садочка №150 разом із завідувачкою Галиною Каменевою та працівницями закладу першими водили козу освітянам. Традиційно-креативна постанова на декілька хвилин повернула працівників Методично-консалтингового центру у дитинство.

Учні центра дитячої та юнацької творчості «Сонячний» завітали з привітаннями до Лівобережної райадміністрації. Вони побажали усім добробуту, злагоди, успіхів, здоров’я та щедро обсипали зерном, щоб побажання на сто відсотків справдилися. Це створило всім справжній святковий настрій. Також щедро засівали зерном пшениці гості Кальміуської райадміністрації. Діти бажали процвітання, добра і благополуччя. За гарне щедрування та подаровану казку усі діти отримали від дорослих солодощі та іграшки.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.