Новини

Назад

У Маріуполі курсує новий автобусний маршрут №8А

27 квітня 2020, 16:38
1130
Транспорт

З метою поліпшення транспортного обслуговування, в Маріуполі почав роботу новий автобусний маршрут №8А «ЖМР «Курчатова» - сел. Південне». Маршрут пов'язує Кальміуський, Центральний і Приморський райони. При його розробці були враховані побажання маріупольців про можливість з'єднати транспортним сполученням Курчатова з Волонтерівкою.

Сьогодні на даний маршрут вийшло 7 муніципальних автобусів. Інтервал очікування підходу транспорту до зупинкового павільйону - 20-25 хвилин. «Поки маршрут працює в тестовому режимі. Головна мета - вивчити пасажиропотік і в разі необхідності скоригувати схему руху», - розповів начальник Маріупольського трамвайно-тролейбусного управління Віталій Донев.

Ознайомитися з розкладом руху міського транспорту можна онлайн на сайті - martrans.gov.ua

Нагадаємо, згідно з постановою Кабінету Міністрів України, весь транспорт на мережах міста здійснює перевезення виключно пасажирів, що забезпечують функціонування критичної інфраструктури. Для проїзду в спецтранспорт необхідно пред'являти водію або кондуктору документ, що засвідчує особу і службовий пропуск або довідку. Перевезення здійснюються в межах кількості місць для сидіння.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.