Новини

Назад

У Маріуполі французька компанія займається розробкою проекту з реконструкції частини набережної

16 жовтня 2019, 17:10
1973
Суспільство

Маріуполь з робочим візитом відвідала французька компанія «Беттен» на чолі з її президентом Жаном Рошем. Мета - вивчення прибережних зон Азовського моря в Приморському і Лівобережному районах. Муніципалітет, всесвітньовідомий архітектор, маріуполець Віктор Зотов і компанія «Беттен» займуться розробкою проекту реконструкції частини набережної.

Під час зустрічі міський голова Вадим Бойченко подякував гостям за допомогу в розвитку акваторії моря в межах Маріуполя. За словами мера, під час візиту містами Франції, «Беттен» запропонував кращу експертизу для реалізації проектів модернізації набережній.

 

Маріупольців хвилюють питання якісного забезпечення водопостачання, проведення дозвілля на міських пляжах, розвитку парків і скверів. Ми перероджуємо місто, наповнюємо його новими сенсами. Тому реконструкція набережної - це важливий проект, який необхідно реалізувати. На нього чекають жителі,
підкреслив Вадим Бойченко.

Президент компанії «Беттен» розповів, що це перший візит французьких фахівців до Маріуполя в даному напрямку. До міста приїхали експерти, які допоможуть детально вивчити всі аспекти для реалізації проекту. Він додав, що адміністративна рада учасників об'єднання «Ріваж де Франс» ухвалила рішення про співпрацю з Маріуполем. Також «Беттен» веде переговори щодо участі міста в проектах з обміну досвідом в сфері переробки твердих побутових відходів.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.