Новини

Назад

У Маріуполі дільничних привітали з професійним святом

18 червня 2019, 16:47
969
Суспільство

У будівлі Маріупольської камерної філармонії відбулися урочистості з нагоди 96-ої річниці з дня створення підрозділу дільничних офіцерів поліції. З професійним святом їх привітали начальник ГУНП в Донецькій області Микола Семенишин та директор департаменту з питань безпеки та запобігання корупції міської ради Григорій Березун.

Микола Семенишин розповів, що він також був дільничним офіцером. За його словами, без них жоден проект Національної поліції не зміг би втілитися в життя.

«Згідно з результатами соціології, поліція Донецької області входить в п'ятірку кращих. Це безумовно ваша заслуга. Ви проводите важливу роботу: починаючи з прийому громадян і закінчуючи протидією стихійної торгівлі та розкриттю злочинів», - зазначив він.

У свою чергу, Григорій Березун підкреслив, що дільничні офіцери є елітою Національної поліції. Також він вручив кращим правоохоронцям нагороди від міської ради.

«Дільничний повинні бути і слідчим, і психологом, і суддею. Ваша робота - результат рівня довіри до поліції. На вас лежить велика відповідальність», - сказав Григорій Березун.

Варто зазначити, що в Донецькій області несуть службу понад 600 дільничних офіцерів. Деякі обслуговують територію, де проживають до 20 тисяч осіб.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.