Новини

Назад

У Маріуполі дезінфікують порядку 5 тисяч під'їздів щодня

27 березня 2020, 13:01
466
Житлово-комунальне господарство

У Маріуполі щодня обробляють близько 5 тисяч під'їздів багатоквартирних житлових будинків. Санітарну обробку проводять спеціальним трипроцентним дезрозчином. Відповідальність за виконання даних заходів покладено на керуючі компанії і ОСББ. Контроль здійснює ДРЖКІ.

У обробку включається обприскування полів, сходових майданчиків, поручнів та кабін ліфта. Протирання ганчір'ям з дезинфікуючим розчином пультів управління ліфтів і вхідних груп. Нагадаємо, заходи проходять в рамках недопущення поширення короновірусної інфекції. За словами начальника управління житлового фонду ДРЖКІ Андрія Гутникова, керуючі компанії забезпечені запасом деззасобів.

«Спільно з Держпотребслужбою розроблений план дій для обробки житлових і нежитлових приміщень при необхідності. Якщо у мешканців є питання щодо дезінфіціі їх під'їздів, вони можуть зателефонувати до міського контактно-комунікаційного центру», - зазначив він.

Так, комісія ДРЖКІ зможе перевірити на конкретному об'єкті виконання санітарної обробки керуючими компаніями. У телефонному режимі регулярно проводять консультації для голів ОСББ.

Діючі номера контактно-комунікаційного центру - 15-55, (050) 345 1555, (067) 345 1555.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.