Новини

Назад

У Маріуполі через QR-код можна придбати проїзний квиток

30 серпня 2019, 11:49
6434
Транспорт

У Маріуполі з’явився новий сервіс в оплаті за транспортну послугу. Якщо раніше через  Приват24  за допомогою  QR-коду можна було оплатити поїздку у муніципальному транспорті, то тепер –  так само можна придбати електронний проїзний квиток. 

Скануючи QR-код у громадському транспорті Маріуполя,  можна оплатити проїзний на певний час. Причому доступна функція обрання пільгових квитків - шкільного або студентського. Такий проїзний буде завжди у вашому смартфоні і з ним не потрібно кожного разу повторювати процедуру оплати разових квитків.

Оплата у Приват24 через QR-код або купівля проїзного не передбачає жодних комісій. Тобто, електронні квитки громадського транспорту для пасажира будуть коштувати так само, як і звичайні паперові. З початку року у Маріуполі із допомогою QR-коду проїзд оплатили 50 тисяч пасажирів. Нагадуємо, вже два роки у муніципальному громадському транспорті  міста працює система безготівкової оплати за проїзд.

Оновлення рухомого складу міського громадського транспорту та впровадження безготівкової системи оплати проїзду виводять Маріуполь у ряд сучасних інноваційних міст України. Електронний проїзний - це ще один крок на цьому шляху.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.