Новини

Назад

У Маріуполі будівельна галузь зросла в 8 разів

22 січня 2020, 17:58
1261
Сесії міської ради

Сьогодні, під час засідання сесії міської ради, звітували про діяльність комунального підприємства «Міське управління капітального будівництва» за 2019 рік. З докладом виступила його керівник - Галина Шейченко.

Вона зауважила, що з 2016 року виконання будівельних робіт збільшилося у 8 разів. За цей час було реалізовано 64 проєкти, по 20 об’єктам виконано будівельно-монтажних робіт, по 248 проєктам розроблено проєктно-кошторисні документації та отримано експертні звіти по 204 проєктам.

«Позитивна динаміка останніх років не тільки зберігається, а й росте. У 2019 році завершених та тих, що будуються об’єктів стало у два рази більше, порівняно з 2018 роком. Освоєно 380 мільйонів гривень, це на 40 %більше, ніж минулого року. Пріоритетом у нашій роботі є комфорт маріупольців. Загальний обсяг проєктних робіт з 2018 року підвищився на 33%», - розповіла Галина Шейченко.

Серед масштабних проєктів комунального підприємства «Міське управління капітального будівництва» за 2019 рік: найбільший соціальний офіс в Україні «Мультіцентр», парк «Веселка», оновлення школи №47, будівництво газопроводів у селищах Ново-Гугліно та Старий Крим, 13 сучасних пришкільних спортмайданчиків для дітей.

 «Приємно бачити, як Маріуполь змінюється, крокуючи шляхом позитивного розвитку. Багато об’єктів сьогодні набувають нове життя. Не збавляючи обертів, ми йдемо далі, отримуючі нові виклики та шукаючі нові можливості реалізації проєктів, що стануть новими магнітами Маріуполя», - підкреслив секретар міської ради Степан Махсма.​

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.