Новини

Назад

У маріупольців залишилося два дні на вибір кращих концептів Smart City

21 травня 2020, 10:07
893
Суспільство

Жителі Маріуполя можуть проголосувати за міні-проєкти з елементами Smart City, спрямовані на поліпшення інфраструктури міста. З дев'яти запропонованих проєктів планується реалізувати п'ять. До кінця голосування залишилося два дні. Проголосувати за кращу на вашу думку ініциативу можна за посиланням.

Це проєкти по створенню велопарковок для школярів і студентів, освітлення пішохідних переходів і установки «розумних» зупинок. Також проекти, спрямовані на поліпшення енергоефективності, епідеміологічної захисту жителів міста і якості комунальних послуг.

Вартість робіт і обладнання по кожному проєкту - від 400 тис до 1 мільйона гривень. Кошти на реалізацію проектів планують виділити з міського бюджету.

Вибір пріоритетних напрямків вперше проходить в форматі електронного обговорення і опитування. Детальніше з інформацією про е-консультації і голосуванні можна ознайомитися ТУТ.

Додатково пропозиції і зауваження до проектів в електронній формі можна надсилати на електронну адресу: [email protected]. Письмові пропозиції - за адресою: 87500, Маріуполь, Миру 70 Відділ інвестицій та управління проектами. Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, яке винесене на обговорення і голосування - (096) 735 4002.

Термін проведення опитування, надання пропозицій та зауважень до 22 травня 2020 року.

Електронне голосування і опитування проводиться відповідно до Положення «Про консультації та голосуванні в місті Маріуполі».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.