Новини

Назад

У комунальному транспорті Маріуполя тривають рейди з виявлення безбілетників

24 травня 2019, 13:54
820
Транспорт

Інженери-інспектори служби економічної безпеки КП «Маріупольське трамвайно-тролейбусне управління» регулярно проводять перевірки з виявлення пасажирів, які ухиляються від оплати свого проїзду. Одна з таких проходила сьогодні.

Співробітники МТТУ інспектували пасажирів на трамвайних, тролейбусних та автобусних маршрутах у Центральному та Кальміуському районах на наявність проїзних квитків і пільгових документів. За 3,5 години перевірки було виявлено два безбілетника.

Розмір штрафу - 20-кратний вартості проїзду. Так, у тролейбусах і трамваях він становить 140 грн, в автобусах - 160 грн. У разі відмови оплачувати штраф викликається поліція і на порушника складається адміністративний протокол.

У МТТУ в черговий раз закликають маріупольців бути сумлінними пасажирами. Для зручності рекомендують купувати проїзні талони.

Варто зазначити, що такі перевірки проходять щодня з раннього ранку до пізнього вечора, їх час та місце змінюються. Таким чином, інспекторам вдається охопити максимальну кількість напрямків.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.