Новини

Назад

У День Святого Валентина маріупольці зануряться в феєрію кохання

13 лютого 2018, 11:31
1371
Культура, Анонси міських заходів

14 лютого на площі Свободи для жителів та гостей міста готують яскравий захід «Все будет LOVE», присвячений Дню всіх закоханих. На глядачів чекають різноманітні локації, інтерактиви та приємні сюрпризи.

Про це розповіла директор департаменту культурно-громадського розвитку міської ради Діана Трима. Вона підкреслила, що з 16.00 на катку працюватимуть фотозони, караоке для закоханих, резеденція Святого Валентина та фудкорт. Для дітей підготували театралізовану розважальну програму «Гномео та Джульєтта».

«Цього року ми масштабно відзначимо День Святого Валентина. До проведення заходу приєдналися підприємства, університети та різноманітні організації. Ми максимально наситили свято різноманітними заходами, щоб разом з молоддю відзначити 14 лютого», - зазначила Діана Трима.

На День Святого Валентина підготували світлодіодне шоу, дискотеку на льоду, святковий торт і запуск до неба повітряних кульок. Бажаючі можуть взяти участь у конкурсах, вікторинах та у шоу «Кохання з першого погляду».

Захід триватиме до 19.00. Протягом свята будуть працювати аніматори, а творчі колективи міста подарують присутнім яскраві номери та гарний настрій.​