Новини

Назад

У Центральному районі обсудили підготовку до опалювального сезону

01 вересня 2017, 16:18
739
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

У Центральній районній адміністрації під головуванням заступника міського голови Михайла Когута проведено робочу нараду з питання підготовки до осінньо-зимового періоду.

Голова районної адміністрації Володимир Петров доповів про стан підготовки житлового фонду району до опалювального періоду. Також були заслухані керівники житлово-комунальних підприємств району. В черговий раз проблемним питанням залишається несвоєчасна підготовка до здачі внутрибудинкових мереж  ККП «Маріупольтепломережа».

За підсумками наради ККП «Маріупольтепломережа» та районній адміністрації доручено посилити контроль за здачею будинків ОСББ та ЖБК та сприяти в даному питанні. З ККП «Маріупольтепломережа» та житлово-комунальними підприємствами додатково визначені терміни щодо промивки магістральних та внутрібудинкових мереж.

КП «МПУ ВКГ» визначені терміни завершення робіт щодо заміни магістральних трубопроводів по пр. Миру, від пр. Будівельників до Будинку зв’язку, вул. Новосхідної та визначення термінів виконання робіт щодо заміни трубопроводів по пр. Металургів, від вул. Фонтанної до бул. Шевченка.