Новини

Назад

У «Мультицентрі» почали створювати сім'ї

14 лютого 2020, 15:00
1648
Суспільство

У День святого Валентина в соціальному офісі «Мультицентр» відбулося перше весілля. У будівлі обладнали просторий зал для церемоній і встановили ніжну квіткову фотозону. Також сьогодні тут можна подати заяву на реєстрацію шлюбу до 24:00.

«Сьогодні у нас офіційно шість церемоній одружень. Ми хотіли надати маріупольцям в найромантичніший день календаря розписатися на новій локації. Сам РАЦС почне свою повноцінну роботу на базі «Мультицентру» в першій декаді березня», - зазначила директор департаменту адміністративних послуг Олена Парамонова.

Володимир і Христина - перші щасливі молодята «Мультицентру». Закохані вирішили розписатися в День святого Валентина, щоб заручитися заступництвом святого.

«Хотілося зробити цю подіюще ніжніше і романтичніше. Сьогодні обміняємося клятвами у вічній любові, довіримося один одному і перелістнітемо ще одну спільну сторінку нашого життя», - поділилася наречена Христина.

У будівлю «Мультицентр» «переїхав» РАЦС Лівобережного району. Повний перелік сервісів установи буде доступний на початку березня. Тут маріупольці зможуть отримати свідоцтво про народження дитини, свідоцтво про смерть і повний перелік реєстраційних документів. Про початок роботи всіх доступних послуг жителів проінформують додатково.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.