Новини

Назад

Триває прийом заявок на участь у конкурсі «Наше місто - наш дім»

14 серпня 2018, 16:05
899
Житлово-комунальне господарство

Мешканці ОСББ по бул. Шевченко, 301а подали заявку на участь в конкурсі «Наше місто - наш дім» в номінацію «Кращий двір багатоквартирного житлового будинку». Сподіваються посісти перше місце і виграну суму вкласти в установку фонтану у дворі.

Біля будинку два роки тому упорядкована територія за програмою «Затишний двір». Мешканці будинку не тільки підтримують те, що для них зробили, але і самі виходять та висаджують зелені насадження.

«У наш двір приходять з усього району діти і дорослі. Гості кажуть, що у нас по-особливому затишно. Ми з душею ставимося до нашого дому. Багато чого робимо самі. Наприклад, дерев'яні вироби у дворі. А завтра - задекоруємо клумби мульчею», - розповіла бухгалтер будинку Олена Макух.

За її словами, в планах на осінь встановити декоративний фонтан у дворі. І якщо вийде виграти в конкурсі, то фінанси будуть спрямовані саме на його придбання і монтаж.

Нагадаємо, всього в конкурсі «Наше місто - наш дім» шість номінацій - «Кращий двір установи освіти (шкільні та дошкільні установи)», «Кращий двір багатоквартирного житлового будинку», «Кращий енергоефективний багатоквартирний житловий будинок», «Кращий комітет самоорганізації населення» , «Кращі прояви громадської ініціативи». Нагороджувати будуть за перше і друге місце сертифікатами на 10 і 5 тисяч гривень відповідно. Заявки приймаються до 1 вересня.