Новини

Назад

Тарифи та платіжки за електроенергію: чи будуть зміни після карантину?

03 червня 2020, 11:48
666
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO інформує, тарифи для населення наразі залишаються без змін. Діючі тарифи для населення розміщені на сайті електропостачальника YASNO у Донецькій області.

Власники двозонних лічильників, як і раніше, сплачують удвічі менше за електроенергію, спожиту з 23:00 до 7:00. Встановити двозонний лічильник можна у складі енергоефективного набору Розумний Watt, до якого також входять «розумна» розетка, комплект LED-ламп та послуга заміни лічильника «під ключ». До 8 червня 2020 року на набори діє знижка 15%.

Наразі клієнти будуть отримувати одну платіжку за світло з єдиною сумою до сплати. До неї вже включений тариф за розподіл електричними мережами. YASNO в Донецькій області – визначений державою постачальник універсальних послуг на території регіону, тож саме ця компанія формує рахунки за електроенергію для приватних клієнтів.

У компанії зазначають, понад 80 тисяч мешканців області взагалі відмовилися від паперових платіжок та віддають перевагу сплаті рахунків онлайн через Особистий кабінет, інтернет-банкінг та платіжні системи.

Енергоофіси YASNO відновлять свою роботу з урахуванням усіх заходів безпеки для клієнтів та співробітників. Про їх відкриття та порядок попереднього запису на очне обслуговування постачальник повідомить додатково. Наразі енергоофіси YASNO в повному обсязі надають весь спектр послуг дистанційно, і навіть після завершення карантину більшість питань клієнти зможуть вирішити онлайн чи за допомогою телефонного зв’язку.  

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.