Новини

Назад

Танцюй проти COVID-19: лікарі Маріуполя приєдналися до всесвітнього флешмобу

18 червня 2021, 12:40
1223
Медицина

Пісня на мові зулу стала світовим гімном проти пандемії коронавірусу. Вона об'єднує, під неї танцюють співробітники авіакомпаній, спортсмени та медпрацівники в лікарнях сотень міст. Персонал маріупольського ЦПМСД №3 приєднався до всесвітнього флешмобу та повторив рухи танцю, який люди назвали «сімейним».

«Головний посил - продовжувати радіти життю. Навіть у важкі часи, які ми всі сьогодні переживаємо через коронавірус. У створенні відео брало участь 22 людини. Всі вони представляли різні напрямки роботи Центру, наприклад, реєстратуру, бухгалтерію, лабораторію, педіатрію. Також до нас приєдналися інтерни. Репетирували 10 днів. За цей час зарядилися позитивом і отримали великий заряд енергії, яким ділимося з усіма», - розповіла головна медсестра Марина Куликова.

Флешмоб #JerusalemaDanceChallenge вже кілька місяців залишається в ТОП відео, які найбільш переглядаються в соціальних мережах. Автор пісні «Jerusalema» південноафриканський виконавець Master KG, танець придуманий колективом з Анголи Fenómenos do Semba.