Новини

Назад

Спортсмени Маріуполя діляться своїми способами збереження форми під час карантину

22 квітня 2020, 16:50
796
Спорт

Карантин - час, коли більшість маріупольців перебуває вдома. Через це знижується їх фізична активність, але ККП «M.Спорт» та відомі спортсмени Маріуполя вирішили поділитися своїми секретами збереження відмінної форми. З цією метою вони знімають відеоролики зі спеціальними тренуваннями в домашніх умовах. Їх можна подивитися на офіційних сторінках ККП «М.спорт» в Фейсбук і Інстаграм.

«Щоб тримати себе в формі не завжди потрібно ходити в спортивні зали. Наші онлайн-тренування це доводять. Коли є час, то спалюючи калорії, ще можна навчитися чомусь новому. Наприклад, в одному зі своїх відео я розповідаю, як сісти на шпагат. Також багато вправ стретчингу допомагають розвивати пластику і гнучкість без спортивного інвентарю. Але починаючи будь-які тренування, завжди важливо пам'ятати про легку розминку перед ними», - розповіла тренер по стретчінгу Юлія Крупнікова.

Маріупольці можуть займатися разом з професіоналами безкоштовно, в будь-який зручний час. Уже вийшли відео-заняття з фітнесу, стретчінгу, кроссфіту, розвитку спритності та координації, боксу. Також пропонується ранкова зарядка з загальними вправами для дітей і дорослих.

Тренування можуть повторювати всі бажаючі, навіть без спеціальної фізичної підготовки. Заняття проводять тренери різних напрямків, тому кожен може вибрати для себе цікаві вправи.

Читайте також наші новини в Facebook та Telegram.