Новини

Назад

Спортивне свято привернуло увагу до загальнолюдських і олімпійських цінностей

16 серпня 2018, 13:41
483
Спорт

На міському пляжі Маріуполя пройшов захід з циклу Olimpiclab «Загальнолюдські та олімпійські цінності». Спортсмени показали не тільки спортивні, а й творчі виступи.

Почесними гостями спортивного свята стали чемпіон світу Олександр Олійник, стипендіатка Маріупольської міської ради та чемпіонка світу з ушу Анна Терещенко, майстер спорту з ушу Вікторія Булигіна. У всіх гостей заходу була можливість особисто поспілкуватися та зробити пам'ятні фото з відомими чемпіонами.

Свято розпочалося з виступу борців КДЮСШ «Атлетик». Наприклад, призер першості міста К. Тронін прочитав напам'ять вірші Кобзаря Т.Г. Шевченка. Також він продемонстрував техніку боротьби. Свої виступи показали спортсмени і вільного стилю.

Всі бажаючі могли взяти участь у спортивних змаганнях, естафетах і отримати приємні призи. Свято закінчилося нагородженням переможців.

Захід відбувся за підтримки управління молоді та спорту міськради, «Червоного хреста», Федерації ушу м. Маріуполя, Фонду розвитку спорту Донецької області, НОК Донецької області, КЗ «ГЦФЗН Спорт для всіх».