Новини

Назад

Сьогодні 125 курсантів і 65 студентів ДЮІ склали присягу в Маріуполі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

13 вересня 2019, 18:50
1671
Діяльність депутатського корпусу

На театральній площі гучно та людно. Тут урочистий захід з нагоди посвяти першокурсників набору 2019 року в курсанти та студенти Донецького юридичного інституту МВС України.

У нашому місті покладено добру традицію урочистого вручення першокурсникам погон курсантів і студентських квитків. З яким трепетом і хвилюванням вони чекають на цей момент, адже майбутню професію вони обрали свідомо. На сьогоднішній день на 1-му курсі факультету № 2 в місті Маріуполі навчаються 125 курсантів, з них 35 дівчат з 5 областей країни (Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської та Миколаївської), 65 студентів, з них 43 дівчини з 2 областей (Донецької і Запорізької).

Донецький юридичний інститут зовсім недавно облаштувався в Маріуполі, але вже став частиною маріупольської родини. Місто робить все можливе, щоб студентам і викладачам було комфортно жити, розвиватися і реалізовуватися тут.

На завершення церемонії радісні батьки і гості привітали своїх дітей під акомпанемент духового оркестру ГУ НП в Донецькій області.