Новини

Назад

Школа європейського права та управління надає студентам МДУ стипендії на навчання

09 червня 2020, 12:42
663
Освіта

Школа європейського права та управління при Європейській організації публічного права (ЄОПП) в Афінах надає студентам Маріупольського державного університету унікальну можливість здобути європейську освіту у юридичній галузі. Стипендії на навчання надаються у рамках договору між університетом та ЄОПП, мета якого – розвиток дружніх відносин між Україною і Грецією та сприяння інтеграції МДУ в європейський і світовий освітній простір.

Завдяки домовленності ректора МДУ, професора Костянтина Балабанова з ексміністром внутрішніх справ Греції, Директором ЄОПП, Почесним професором МДУ Спиридоном Флогаітісом студенти і випускники МДУ отримуватимуть стипендії, які покриватимуть трирічне навчання

і проживання у гуртожитку. Студенти навчатимуться за міжнародними освітніми програмами, що не мають аналогів у світі. Вони розроблені провідними вченими у галузі права і надають молоді широкий спектр можливостей для професійної самореалізації.

По завершенні навчання студенти отримають диплом бакалавра європейського зразка,

який визнається в усіх країнах Європейського Союзу. Заклад освіти надає чотири стипендії для тих, хто бажає вирушити до Греції, а також 10 стипендій для навчання у дистанційному режимі. Подати анкети на участь у конкурсі можуть студенти і випускники спеціальностей «Право», «Міжнародне право», «Публічне управління та адміністрування», «Міжнародні відносини» та інших. Головним критерієм відбору є високий рівень знання англійської мови.

Наразі у Школі європейського права та управління навчаються три студенти і випускниця МДУ. Майбутні правники вивчають національне законодавство, закони та принципи сучасного управління у ЄС.

МДУ є першим закладом вищої освіти України, прийнятим до складу Європейської організації публічного права. Представництво ЄОПП в Україні працює на базі університету з 2006 року, сприяючи розвитку юридичної освіти і науки, підвищенню правової грамотності населення.

Читайте також наші новини в Facebook та Telegram.