Новини

Назад

Сергій Захаров зустрівся з жителями КСН «Славутич»

14 грудня 2018, 13:11
528
Суспільство

Сьогодні заступник міського голови Сергій Захаров провів особистий прийом громадян у комітеті самоорганізації населення «Славутич». До нього за допомогою звернулися дев'ять маріупольців. Кожному з них була надана консультація. Всі питання взяті на контроль.

Наприклад, мешканці будинку вулиці Митрополитської висловили стурбованість незавершеним ремонтом покрівлі. Під час дощів протікають стелі. Мешканці переживають, що питання зависне в повітрі. Районна адміністрація контролюватиме хід робіт.

Також містяни просили сприяння у благоустрої "Затишного двору", закриття "наливайки" та ремонті згорілого кабелю в будинку. Допомогти у благоустрої території, закрити порив комунального підприємства та обстежити занедбану будову.

Підняли маріупольці й питання зовнішнього освітлення від вулиці Громова до моста.

"У 2019 Маріуполь планує отримати кредит на освітлення міста в цілому - близько 9 мільйонів євро від міжнародної фінансової корпорації. Це освітлення всього міста та перехід на LED-лампи, понад тисяча одиниць стовпів додаткового освітлення", - зазначив Сергій Захаров.

Жителі подякували міській владі за позитивні зміни. Вони бачать, як змінився центр міста та розвивається муніципальний транспорт. З кожним роком Маріуполь стає затишнішим.

Маріупольці розповіли, що прикрасою КСН "Славутич" є парк 50-річчя Перемоги з пам'ятним знаком "Літак". Вони люблять відпочивати там цілими сім'ями. У зв'язку з цим, пенсіонери попросили заступника міського голови упорядкувати дві алеї поруч з парком - Горобинову і Шкільну.

Після прийому Сергій Захаров оцінив стан зазначених місць відпочинку. Жителі розповіли йому, що хочуть бачити алеї доглянутими і з лавками.