Новини

Назад

Сергій Захаров привітав випускників-магістрів Маріупольського державного університету

27 січня 2020, 18:00
659
Освіта

Сьогодні в Маріупольському державному університеті відбулося вручення дипломів 403 магістрам, 81 з них закінчили університет з відзнакою. Привітати випускників прийшов заступник міського голови Сергій Захаров.

"Сьогодні завершується ще один знаменний етап вашого життя. Але попереду ще багато яскравих подій. Диплом допоможе вам реалізувати себе в обраній професії та побудувати кар'єру. Бажаю знайти своє покликання в рідному Маріуполі. Зараз ми робимо все, щоб місто розвивалося, ставало комфортніше, а молоді було цікаво в ньому жити", - зазначив Сергій Захаров.

Також до привітань приєдналися генконсул Грецької Республіки в Маріуполі Грігоріос Тассіопулос, начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області Микола Семенишин, друзі та партнери університету.

Цього року серед магістрів є багато молодих людей, які не тільки старанно вчилися, а й займалися наукою, творчістю. Ставали призерами всеукраїнських олімпіад і конкурсів наукових робіт. Вони брали участь в іноземних стажуваннях, отримували стипендії Президента України, Кабінету Міністрів України, імені М. Грушевського і М. Чорновола.

«Наші випускники гідно проявляють себе на відповідальних посадах в установах, організаціях і підприємствах Маріуполя, України та багатьох країн світу. Ми пишаємося тим, що готуємо справжніх фахівців. Нехай ваші дипломи допоможуть вам знайти своє місце в житті та здійснити всі плани", - підсумував ректор університету Костянтин Балабанов.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.