Новини

Назад

Секретар ради Степан Махсма привітав азовстальців з Днем народження комбінату

11 серпня 2017, 16:08
1718
Діяльність депутатського корпусу

У Палаці культури «Маркохім» відбувся урочистий захід з нагоди 84-ї річниці з дня створення металургійного комбінату «Азовсталь». Привітати керівництво і працівників підприємства прийшов секретар міської ради Степан Махсма.

12-го серпня 1933 о 6 годині 19 хвилин доменна піч № 1 заводу «Азовсталь» видала перший чавун - саме з цього дня і почалася історія комбінату.

На сьогоднішній день - це провідний в Україні виробник високоякісного металу, який постачають по всьому світу.

З привітанням до гостей свята звернувся генеральний директор металургійного комбінату «Азовсталь» Енвер Цкітішвілі. Він підкреслив, що їх конструкції з металу визнані в усьому світі. Працівники комбінату працюють з повною самовіддачею, постійно вдосконалюючи виробництво.

«Ми динамічно розвиваємося, модернізуємо підприємство, підлаштовуємось під запити споживача, багато чому вчимося і швидко вдосконалюємося, щоб гордо носити ім'я азовстальця», - підкреслює він.

Від імені міського голови Маріуполя Вадима Бойченка і депутатського корпусу промисловців привітав секретар ради Степан Махсма. «Комбінат «Азовсталь»- це не тільки металургія, а й соціальна підтримка, і проекти, які впроваджуються в місті. Ви багато робите для Маріуполя, одними з перших прийшли відновлювати мікрорайон Східний, після обстрілу. Кілька інноваційних об'єктів в Маріуполі побудовані з вашою участю, за що вам величезне спасибі. Від імені міського голови Вадима Бойченка і депутатського корпусу вітаю вас з цим святом. Бажаю процвітання, розвитку, нових трудових звершень, міцного здоров'я і всього найкращого», - сказав секретар ради.

Степан Махсма вручив кращим фахівцям нагороди Донецької облдержадміністарції.

Серед почесних працівників - Георгій Павлович Камінський. Він є учасником бойових дій, брав участь у визволенні Польщі, Німеччини, Чехословаччини.

Рідному комбінату присвятив 31 рік. За внесок у розвиток металургії також був відзначений почесною грамотою. Цьому активному, життєрадісного чоловікові зал аплодував стоячи.

Сьогодні зі сцени були сказані теплі слова привітань на адресу азовстальців; працю кращих фахівців відзначили нагородами та подяками. А творчі колективи подарували всім великий святковий концерт.