Новини

Назад

Сартанський парк ім. Кирьякова вперше став місцем урочистої реєстрації шлюбів

04 вересня 2017, 10:42
1765
Діяльність депутатського корпусу

У селищі Сартана життя кипить. Для учнів Маріупольського професійного аграрного ліцею 1 вересня відкрили новий спортзал. Цікаве нововведення організовують і для молодят Сартани.

Зовсім недавно селище сколихнула радісна новина - в парку ім. Кирьякова вперше проведена виїзна весільна церемонія. Молоді люди Микола Дунін і Ельнура  Атіева познайомилися в Києві, але вирішили урочисто відзначити весілля в Сартані - на Батьківщині нареченого. Зі столиці України вони приїхали в селище, щоб саме тут почалось їхнє сімейне життя. «Я мріяв про це з юності - відзначити реєстрацію шлюбу в рідному селищі. Тому обрав найулюбленіше місце сартанців - парк ім. Кирьякова», - поділився Микола.

Як повідомив селищний голова Сартани Олександр Куркчі, минулого року одна молода пара вже цікавилася процедурою проведення виїзної церемонії реєстрації шлюбу в цьому місці. «Але це була лише цікавість, я сподіваюсь, що ці молодята поклали початок традиції проведення виїзних весільних урочистостей у нашому селищі», - зазначив Олександр Куркчі.​