Новини

Назад

Самбісти Маріуполя стали призерами чемпіонату України

29 січня 2020, 16:00
677
Спорт

У Сумах пройшов молодіжний чемпіонат України з боротьби самбо серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат старшого віку. Він став відбірним етапом на чемпіонат Європи та світу. На змагання прибуло більше 500 спортсменів з різних областей України. До складу збірної команди Донецької області увійшли спортсмени Донецького юридичного інституту МВС України.

Підготовкою спортсменів, які представляли Донецький юридичний інститут займався викладач кафедри спеціальних дисциплін та професійної підготовки факультету №2 Дмитро Лунгу.

За результатами змагань перше місце здобув курсант першого курсу факультету №1 Владислав Крилов. В особистій першості третє місце здобув курсант третього курсу факультету №2 Микита Карагодін, третє місце серед юніорів здобула курсантка першого курсу факультету №2 Вероніка Бєлікова. Окрім того вона здобула друге місце серед дівчат старшого віку. Дівчина відібрана до збірної України і вже приступила до підготовки до міжнародних змагань.

За результатами змагань збірна команда Донецької області здобула четверте місце з двадцяти команд.

Після прибуття у Маріуполь, на загальному шикуванні структурних підрозділів інституту проректор інституту, капітан поліції Денис Нестеров привітав спортсменів-самбістів зі здобуттям призових місць.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.