Новини

Назад

Рятувальники закликають маріупольців не виходити на лід

22 лютого 2021, 11:01
712
Суспільство

У зв'язку з похолоданням на Азовському морі сформувався льодовий покров. Багато маріупольців почали виходити на лід. Рятувальники аварійно-водолазної служби закликають городян не наражати на небезпеку своє життя і здоров'я.

«Зараз лід пухкий та небезпечний, під ним промоїни, він постійно рухається. Перебувати на льоду небезпечно. Закликаємо всіх маріупольців не виходити на лід. Особливу увагу звертаємо батьків - не залишайте дітей без нагляду. Ви піддаєте небезпеці їхнє життя і здоров'я», - заявив начальник рятувальної аварійно-водолазної служби міськради Олександр Татай.

З метою запобігання нещасних випадків, маріупольські рятувальники виконують патрулювання берегової смуги. В даних заходах постійно задіяно три мобільні рятувальні групи.

У суботу, 20 лютого, стався нещасний випадок. На Центральному пляжі, в 100 метрах від берега, під лід провалилася людина. Рятувальники міської ради оперативно витягли з води потерпілого, доставили на рятувальну станцію та надали першу долікарську допомогу.