Новини

Назад

Рятувальна аварійно-водолазна служба підняла на берег з річки Кальчик аварійний причальний понтон

07 травня 2018, 10:39
702
Житлово-комунальне господарство

Рятувальна аварійно-водолазна служба продовжує патрулювати міські пляжі. Минулого тижня фахівці служби здійснювали роботи в рамках підготовки до відкриття пляжів і на набережній парку Гурова.

Морську акваторію, прилеглу до Приморського і Лівобережному пляжам, патрулюють три аварійно-водолазних екіпажу на рятувальних катерах. Працівниками Державтоінспекції зафіксовано виходів городян на узбережжі до 3800 в день. Автомобілів - до 550 в день, а яхт, човнів і катерів - до 50 в день.

В рамках підготовки до відкриття міських пляжів рятувальна аварійно-водолазна служба займалася оформленням паспортів підводної частини акваторії пляжів. Вони включають в себе карти проміру глибин і акти водолазних обстежень підводної частини морської акваторії. Згідно з картами проміру глибин, встановлені сигнальні обмежувальні буйки уздовж зони купання Центрального і Лівобережного пляжів.

Також аварійно-водолазна група отримала з річки Кальчик і підняла на берег аварійний причальний понтон довжиною 14 метрів і вагою близько 8 тонн. Об'єкт був розрізаний на частини і вивезений на склад «Комбінату комунальних підприємств». Підтримка автокраном проводилася «Маріупольавтодором». Газорізальник забезпечила «Маріупольтепломережа».