Новини

Назад

Рекомендований зразок про місце роботи для користування міським спецтранспортом (ДОВІДКА)

08 квітня 2020, 11:14
11775
Суспільство, Транспорт

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України №255, тимчасово обмежується рух міського транспорту. З 9 квітня в Маріуполі транспорт буде працювати у режимі спеціальних рейсів для того, щоб забезпечувати перевезення співробітників на роботу. Для цього необхідно мати довідку.

Нагадуємо, що до 24 квітня заборонені регулярні і нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученнях, крім трьох видів перевезень:

  • легковим автомобілем;
  • службовим або орендованим автомобільним транспортом;
  • регулярні пасажирські перевезення

У другому та третьому випадку можливі перевезення тільки співробітників підприємств, які забезпечують роботу охорони здоров'я, управління і надання важливих державних послуг, продовольчого забезпечення, енергозабезпечення, водопостачання, зв'язку та комунікації, фінансові та банківські послуги, сфери оборони, правопорядку, цивільного захисту, об'єктів критичний інфраструктури, які мають безперервний промисловий цикл.

Маріупольці, які входять до цього переліку, з 9 квітня повинні пред'являти водію або кондуктору документ, що засвідчує особу і службовий пропуск або довідку, підписану відділом кадрів або уповноваженою особою, де буде вказано прізвище, ім'я та по батькові, найменування підприємства, посада та дата видачі.

Варто зазначити, що забороняється проїзд у транспорті без одягненої медичної маски або респіратора.

Для зручності прикріплюємо в двох форматах рекомендований зразок про місце роботи - ДОВІДКА (Excel)ДОВІДКА (PDF)