Новини

Назад

Рейтинг лікарів червня і нові медзаклади на медпорталі Маріуполя «MedKontrol»

13 липня 2018, 12:10
1230
Медицина

Не так давно на медичному порталі Маріуполя «MedKontrol» з'явився новий розділ «Рейтинг лікарів» (http://mariupol.medkontrol.pro/rejting-vrachej-mariupolya), що формується на підставі статистики переглядів. У липні була додана нова категорія «лікарі-ендокринологи», в якій також розташовано три лікаря, що мають найбільше число переглядів. Оновлення розділу відбувається щомісяця, тому всі користувачі порталу можуть регулярно бачити «лікаря місяця» у тому чи іншому медичному напрямку.

Продовжують додаватися і нові медзаклади міста. Зокрема, додані Стоматологічні поліклініки №4 і №6, Наркологічний диспансер та Міська психіатрична лікарня №7. Незабаром на медпорталі Маріуполя «MedKontrol» з'явиться розділ Станції переливання крові, що містить чимало цікавої та корисної інформації. А після завершення капітального ремонту і повноцінного оснащення Лікарні швидкої медичної допомоги на порталі з'явиться і цей медичний заклад.

Також у планах розробників Медпорталу додавання Станції швидкої медичної допомоги та протитуберкульозного диспансеру, що дозволить повністю охопити всі державні медзаклади Маріуполя.

Як і раніше, на медпорталі Маріуполя відбувається регулярна актуалізація розміщених даних, а також додаються нові медичні статті, новини міської сфери охорони здоров'я. Наприклад, важлива інформація для пацієнтів - «Перелік безкоштовних медичних послуг з 1 липня 2018 г.» http://mariupol.medkontrol.pro/spectema/kakie-medicinskie-uslugi-budut-besplatno-predostavlyatsya-s-1-iyulya-2018 .html

Нагадуємо, що на медичному порталі Маріуполя «MedKontrol» продовжує працювати додатковий канал зв'язку «Задати питання», за допомогою якого є можливість задати будь-яке питання по медичній реформі.