Новини

Назад

Проект «IMPULS» пропонує нову методику навчання англійської мови

09 жовтня 2019, 18:46
931
Суспільство, Освіта

У Маріуполі представили проект «IMPULS». Він включає проведення серії навчальних курсів для 20 вчителів англійської мови. Головна мета - розвиток методики викладання, поширення передового досвіду та підтримка соціальних ініціатив вчителів Маріуполя.

Проект реалізується в рамках програми Регіонального офисса англійської мови Посольства США в Україні. Ініціатором виступив Фонд розвитку Маріуполя за підтримки Маріупольської міськради і громадської організації «Союз молоді».

На курсах вчителям розкажуть про навичках 21 століття та розвитку творчого підходу до викладання. Навчить критичного мислення, медіа та технологічної грамотності. Один з важливих аспектів проекту - навчання англійській мові в інклюзивних класах.

«З учасниками проекту «IMPULS» працюватимуть кілька місяців: навчатимуть, допомагатимуть розвивати їх креативність, щоб вони могли створювати свої власні освітні програми. Наша мета - перш ніж зацікавити молодь до вивчення англійської мови, а вчителів у проведенні уроків, змінити ставлення до роботи і зробити заняття цікавими для обох сторін», - розповіла керівник Регіонального центру навчання і розвитку ФРМ Уляна Токарєва.

Надалі вчителі зможуть використовувати отриманий досвід у реалізації програми «Нова українська школа». В кінці навчання пройде масштабний форум, де будуть представлені кращі ідеї з методики викладання. Троє вчителів зможуть отримати грант на їх реалізацію.

Також в реалізації проекту взяли участь Донецький державний університет управління, Маріупольський морський ліцей та Агентство місцевої демократії в Маріуполі.

Зареєструватися на участь в проекті можна до 27 жовтня по посиланню - http://bit.do/fbxe5. Деталі за телефоном (067) 544 - 42 - 41.