Новини

Назад

Про переваги роботи у Маріупольському трамвайно-тролейбусному управлінні розповіли жителям Волновахи

23 січня 2020, 17:14
690
Транспорт

Сьогодні в центрі зайнятості Волновахи відбувся міні-ярмарок вакансій. Представники КП «Маріупольське трамвайно-тролейбусне управління» розповіли про переваги роботи на підприємстві. Сьогодні у нашому місті є актуальними вакансії водія категорії «D», кондуктора, електромонтера контактної мережі та слюсаря з ремонту електроустаткування. Головна мета подібних презентацій – охопити більшу кількість шукачів роботи.

«У зв’язку зі створенням сучасної транспортної моделі у Маріуполі, значно збільшилася кількість одиниць комунального транспорту. Всі нові автобуси оснащені кондиціонерами, автоінформаторами, камерами спостереження, лічильниками пасажиропотоку та зручними сидіннями. За рік послугами міського транспорту користується понад 60 мільйонів пасажирів. Зараз для забезпечення виходу на маршрути нових міських автобусів і тролейбусів підприємство шукає водіїв і кондукторів», - розповіла начальник відділу по роботі з персоналом МТТУ Анжела Подобедова.

Так, роботодавець пропонує соціальний пакет, систему преміювання, фірмовий спецодяг, безкоштовний проїзд в комунальному транспорті, гнучкий графік роботи. Заробітна плата водія автотранспортного засобу стартує від 15 тисяч гривень, кондуктора - від 7 тисяч гривень, слюсаря з ремонту електроустаткування/систем кондиціонування - 11 тисяч гривень, електромонтера контактної мережі - 11 тисяч гривень.

Додаткова перевага працевлаштування до МТТУ - трансфер працівників від місця проживання до депо. Іногороднім працівникам надається місце в гуртожитку. На кожному поверсі знаходиться по кілька санвузлів, кухні обладнані побутовою технікою. У кімнатах створені всі необхідні умови для проживання.

Крім того, підприємство проводить навчання водіїв трамваїв і тролейбусів. Воно проходить протягом шести місяців. Учням виплачується стипендія в розмірі мінімальної заробітної плати.

За детальною інформацією звертатися за адресою: вул. Миколаївська, 92 (відділ кадрів) або за телефонами: 33-53-71, (098) 184-20-99.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.