Новини

Назад

Про переваги нового сайту Маріупольської міської ради (ФОТО)

28 липня 2017, 16:35
1724
Суспільство

В ході спілкування мера з громадськістю був презентований новий сайт Маріупольської міської ради. Директор департаменту IT-технологій міськради Сергій Орлов розповів про переваги та можливості порталу.

Новий сайт - креативний, зручний та наповнений новими сервісами. «Він покликаний дати якісний та новий інструмент вже новому Маріуполю. Тут кожен житель зможе отримати необхідний сервіс, отримати достатню інформацію, яка йому необхідна», - підкреслив Сергій Орлов.

Для реалізації проекту обрали розробника порталів, який входить до трійки лідерів України. Його ціна - 850 тисяч гривень залучених інвестицій Фондом розвитку Маріуполя, бюджетних грошей з міської скарбниці не виділялося.

«На сьогоднішній день розроблено 88 унікальних дизайнів сторінок, 37 нестандартних модулів, які програмуються, близько 3 тисяч сторінок з інформацією, близько 1600 опублікованих документів, близько 560 сторінок підрозділів міськради та комунальних підприємств», - розповів директор департаменту IT-технологій.

Він зазначив, що на новому сайті істотно покращено пошук інформації, керівників, документів, якісно перероблений блок прес-центру (з'явилися категорії інформації, перегляди, теги, медіа- та фотогалерея), структура підрозділів, депутатського корпусу, а також блок комунікацій з жителями - це особистий кабінет. Сайт інтегрований з зовнішніми публічними сервісами - таким як «ПроЗорро».

Зокрема, в планах додати Інвестиційну карту міста, яка дозволить давати інформацію нашим потенційним інвесторам про те, куди можна вкладати гроші.

За словами Сергія Орлова, зараз створений інструмент, функціональність якого будуть підвищувати, а контент наповнювати новими сервісами.

Таким чином, якщо у вас є пропозиції як зробити сайт зручніше та ефективніше, надсилайте їх на електронну адресу: [email protected]