Новини

Назад

Прийом в Приморській райадміністрації з виїздом на проблемну адресу: сьогодні Степан Махсма спілкувався з маріупольцями (ФОТОРЕПОРТАЖ)

17 жовтня 2019, 16:38
670
Діяльність депутатського корпусу

Секретар ради під час прийому здійснив виїзд на адресу, щоб провести оперативну нараду з профільними службами.

Проблема: Радикальний підхід до вирішення власних житлових питань не завжди призводить до позитивного результату. Житель Центрального району самовільно облаштував у квартирі автономне опалення, нікого не повідомивши про це. І коли він захотів знову скористатися централізованою системою, зіткнувся з низкою труднощів. Степан Махсма разом з заявником виїхав на місце. «Така ініціативність ні до чого доброго не приводить. Тепер необхідно знову підключати квартиру до системи, що принесе незручність всім споживачам послуг», - уточнює секретар ради.

Результат: Доручення з цього питання отримали кілька структурних підрозділів. Планується довгий важкий процес.

Відразу з кількома запитаннями прийшли сьогодні на прийом і мешканці гуртожитку на вулиці Покришкіна. Відсутність статусу житла та комунальні проблеми. В першу чергу, за справу візьмуться юристи і допоможуть довести право на житлоплощу для кожного.

Наступне звернення заявника: будинок на вулиці Чорноморській практично в аварійному стані. Тріщини в стінах і фасаді турбують жителів. Департамент розвитку житлово-комунальної інфраструктури обстежить житло та візьме в роботу проект оновлення будинку.

«Питання кожного жителя важливе і необхідно разом шукати можливі шляхи вирішення виникаючих складнощів», - підсумував Степан Махсма.