Новини

Назад

Посол Швеції та Глава Офісу Ради Європи зустрілися з активною молоддю Маріуполя

08 лютого 2018, 17:43
1476

Міський голова Вадим Бойченко, Посол Швеції в Україні Мартін Хагстром і Глава Офісу Ради Європи в Україні Мортен Енберг разом з представника молодіжних організацій обговорили можливості співпраці. У ході зустрічі мером поставлена ​​задача - створити Молодіжний парламент у поточному році.

Вадим Бойченко у вітальному слові зазначив, що для Маріуполя важлива консультативна допомога в питаннях розвитку громадської активності та зокрема молодіжної політики.

«Не одне важливе рішення в Швеції не приймається без громадянського суспільства. У моделі управління нашою країною ми бачимо, як молоді люди та суспільство в цілому беруть активну участь у житті країни», - сказав Мортен Енберг.

Представники молодіжних організацій розповіли своє бачення взаємодії з міською владою. Вони задали гостям ряд цікавих для них питань. Зокрема, їх цікавила можливість обміну досвіду між країнами.

Ми повинні в першому півріччі затвердити на сесії Молодіжний парламент. Після чого організувати регулярні зустрічі з його представниками. На них ми будемо обговорювати плани розвитку міста на найближчі роки з урахуванням їх бачення та проектів
підсумував Вадим Бойченко.