Новини

Назад

Подяками міського голови Вадима Бойченка відмічені кращі КСНи міста (ФОТОРЕПОРТАЖ)

07 грудня 2018, 17:51
937
Діяльність депутатського корпусу

Сьогодні, у День місцевого самоврядування, у концертній залі ПК "Маркохім" відбулося нагородження кращих співробітників муніципалітету, депутатів міської ради та голів комітетів самоорганізації населення за вагомий внесок у розвиток нашого міста.

Заступник міського голови Михайло Когут запросив на сцену винуватців сьогоднішніх урочин. Серед нагороджених й голови КСН : "Будівельник" - Ірина Шишлова, "Центральний" - Лариса Шаруда, "Мирний" Олена Булай. Зачитуючи подяки міського голови Михайло Когут відмітив, що таке визнання вони отримали за активну участь у міських програмах та міні-проектах, за відповідальну й плідну роботу з жителями, співпрацю з депутатами міської ради. 

Так, КСН "Мирний" - переможець у грантових програм. На кошти, отримані у результаті перемоги, комітет придбав маскарадні костюми. За підтримки UNICEF та  Маріупольської спілки молоді КСН "Мирний" став переможцем у фестивалі "Подорожуй разом з нами".

У КСН "Центральний" велику увагу приділяють організації жителів на участь у міських конкурсах та проектах з благоустрою території. За безпосередньої підтримки голови Лариси Шаруди на території КСН створено 18 ОСББ, організована участь 18 заявок у конкурсах та міні-проектах, 10 з яких виконані цього року. "Ця перемога заслуга не лише моя та активу КСН, але й жителів. Ми працюємо у тандемі з ними і рішення по тих або інших проектах приймає не комітет, а мешканці. Тому, багато у чому, це і їх заслуга", - сказала Лариса Шаруда.

КСН "Будівельник", під керівництвом Ірини Шишловой, минулого року став переможцем конкурсу "Місто нашими руками" та отримав грошовий приз на суму 100 000 гривен. А цього року завдяки спільній роботі голови з молодим активом КСН "Будівельник" став переможцем в проекті "Громадський бюджет».