Новини

Назад

Плавання, теніс, шашки та кікбоксінг: маріупольці серед кращих спортсменів області

28 січня 2022, 17:00
737
Спорт

В різних містах Донецької області проходили спортивні змагання з плавання, настільного тенісу, шашок та кікбоксінгу. Маріупольці гідно представили рідне місто та посіли багато перших місць. 

Так, у Слов’янську відбулися обласні змагання з плавання в рамках програми «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю. Учасниками стали спортсмени від збірних команд міст області. Маріупольці показали високі результати та зайняли 7 перших місць. 

Перші місця у своїх вікових категоріях на дистанціях 50м та 100м вільний стиль зайняв Богдан Брищук. Володимир Левковський здобув перемогу на 100м вільним стилем та на дистанції 50м на спині. Серед дівчат першою стала Аліса Гробовець, вона здобула золоті медалі на дистанціях  50м на спині та  100м вільний стиль. Катерина Романова стала першою на дистанції 100м брасом, та зайняла друге місце на 50м брасом.

У Покровську пройшов обласний чемпіонат з настільного тенісу. Маріуполь представив вихованець комплексної детячо-юноцької спортивної школи «Меотида» Олександр Ханикін. За підсумками змагань спортсмен зайняв друге місце.

У Маріуполі пройшов міський чемпіонат з шашок  серед спортсменів з вадами слуху. Учасниками стали 14 спортсменів. За підсумками змагань серед чоловіків переможцем став Ігор Погорелов, серед жінок перше місце зайняла Оксана Лівенцова. Переможці та призери нагороджені грамотами та медалями.

Також у нашому місті пройшов чемпіонат з кікбоксінгу. Учасниками стали понад 100 спортсменів місцевих шкіл та клубів. У командному заліку золоті нагороди розподілилися наступним чином: ДЮСШ «Лідер» - 14 медалей, СК «Братство» - 10 та СК «Z fighter» - 7.