Новини

Назад

Питання земельних відносин: депутати відпрацювали 130 проектів рішень майбутньої сесії (ФОТОРЕПОРТАЖ)

18 жовтня 2019, 15:09
709
Діяльність депутатського корпусу

Департамент по роботі з активами презентував підготовлені на цю сесію проекти рішення по землі. Депутатські комісії, використовуючи наочну візуалізацію, ознайомилися з кожною конкретною заявою.

До проекту увійшло 130 питань про надання в оренду, затвердження проекту землеустрою та його розробку, зміну орендаря. Депутатський корпус відповідально підходить до прийняття рішень, тому застосовує єдину позицію щодо недобросовісних власників об'єктів, встановлених з порушеннями і без дотримання прийнятих правил.

Останнім часом все більше проектів рішень щодо продовження оренди на території, де тривалий час абсолютно нічого не відбувається. Фактично на орендованих площах пустирі та звалища. «Потрібно запрошувати власників таких об'єктів, щоб розуміти позицію людей і приймати правильні рішення», - сказала голова профільної комісії, депутат Ірина Чомаєва.

Варто зазначити, що засідання пройшло досить динамічно і з великою кількістю пропозицій. «Закликаю всі ваші зауваження фіксувати, щоб відповідальний структурний підрозділ до Координаційної ради мав можливість відпрацювати та внести корективи», - акцентував секретар ради Степан Махсма.