Новини

Назад

Перший день MRPL City: гості дізналися як звучить Азовське узбережжя (ФОТОРЕПОРТАЖ)

10 серпня 2019, 08:18
1348
Суспільство, Культура

У Маріуполі пройшов перший день музичного фестивалю MRPL City. Щоб провести музичний уік-енд приїхали гості з усієї України, багато хто з них розмістилися в кемпінгу на території фесту. З однієї сцени для глядачів співали Бакей, Вася Обломов, чуттєва Луна і запальні Порнофільми. З іншого боку, на сцені Port виступили Sonya Kay, Detach, Бумбокс і The Hardkiss.

На території фестивалю працюють зони фудкорту, лаундж зона, локація для спортивних заходів. Тут в денний час проходять змагання з баскетболу. Вперше цього року з'явилася зона, де можна покататися на підвішених гойдалках.

Група Detach запалила емоціями в перший вечір фестивалю. Своїми хітами прокачали Азовське узбережжя група Бумбокс. На завершення вечора, доторкнулися до сердець - The Hardkiss. Ближче до півночі запрацювали і електронні сцени.

Фестиваль проходить під контролем рятувальної аварійно-водолазної служби, поліцейських, військовослужбовців Нацгвардії і представників інших правоохоронних структур. Чистоту пляжу підтримують співробітники комунального підприємства зеленого будівництва. У цілому служби, що відповідають за порядок на заході, зазначили що перший день фестивалю пройшов спокійно.

Нагадуємо, з міського бюджету на фест виділено 3 млн гривень на придбання елементів вуличних меблів та елементів благоустрою. Надалі, об'єкти залишаться у власності міста і будуть використані для інших заходів. Сума інвестицій з боку Групи Метінвест склала 4,5 млн гривень.

Сьогодні, у другий день фестивалю виступлять Dilemma, Mozgi, Michelle Andrade, Время и Стекло, Акваріум, Fo Sho, Kadnay, Green Grey, Нерви і Друга Ріка. З програмою фесту і графіком роботи транспорту можна ознайомитися ТУТ.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.