Новини

Назад

П’ять міні-проєктів розвитку: у Маріуполі триває електронне обговорення та опитування 

19 травня 2020, 14:53
1948
Суспільство

Нагадуємо,  на сайті Маріупольської міської ради триває перше електронне обговорення та голосування для визначення п’яти малих пріоритетних проєктів для розвитку інфраструктури міста з елементами Smart City. Детальніше з інформацією про е-консультації та голосування можна ознайомитися ТУТ.

Проєкти, що пропонуються до розгляду, спрямовані на розбудову інфраструктури міста, шляхом покращення енергоефективності, охорони здоров'я та епідоміологічного захисту мешканців міста, якості комунальних послуг. А також забезпечення потреб громади у велопарковках для школярів та студентів, сучасному освітленні пішохідних переходів, встановленні «розумних» зупинок, тощо. 

Мета - забезпечення прозорих консультацій з представниками громадських організацій, об'єднань та прийняття рішень із урахуванням пропозицій громадськості.

Просимо також взяти активну участь у обговоренні громадських організацій та поширити інформацію про проведення електронних консультацій та опитування про визначення 5 малих пріоритетних проєктів на своїх офіційних сайтах та сторінках.

Додатково пропозиції та зауваження до проєктів в електронній формі можна надсилати на електронну адресу: [email protected].  Письмові пропозиції - за адресою: 87500 Маріуполь, Миру 70 Відділ інвестицій та управління проєктами. Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесене на обговорення та опитування - (096)735 4002.

Строк проведення опитування та подання пропозицій та зауважень: 15 календарних днів з моменту публікації оголошення - до 22 травня 2020 року.

Електронне голосування та опитування проводиться у відповідності до Положення «Про  консультації та опитування у місті Маріуполі».