Новини

Назад

Опорна школа №26 стане епіцентром спортивного життя цілого району

20 серпня 2020, 13:40
809
Суспільство, Освіта, Спорт, Засідання виконавчого комітету

У Приморському районі триває капітальна реконструкція школи №26. Об'єкт планують здати в кінці цього року. Підрядник веде активні роботи по заміні комунікацій, переплануванню і облаштування цокольного поверху. На засіданні виконавчого комітету затвердили проєкт облаштування пришкільної інфраструктури та капітальний ремонт двох спортивних залів.

Так, опорна школа стане епіцентром спортивного життя цілого району. Тут з'явиться просторе футбольне поле, баскетбольний майданчик, тренувальний сектор для стрибків у висоту і спортивні тренажери. Також пришкільну зону прикрасять арт-об'єкти - гігантські шашки і шахи.

Модернізація пришкільної інфраструктури дозволяє залучати до спорту все більше маріупольських дітей. Нові спортивні майданчики з'являються в кожному районі міста. За два роки ми облаштували 37 об'єктів і все це завдяки системній підтримці футбольного клубу «Шахтар»,
зазначив міський голова Вадим Бойченко.

Вартість проєкту близько 13 млн грн. Загальна площа реконструюємої території близько 5 тис квадратних метрів. Спортивні зали не тільки відремонтують, а й обладнають необхідним інвентарем.

Варто відзначити, паралельно з реконструкцією опорних шкіл, триває реалізація проєктів за трьома активностями. Це енергоефективні модернізації шкіл, капітальні ремонти санвузлів та облаштування класів за програмою «Нова українська школа».

Читайте також наші новини в Facebook та Telegram.