Новини

Назад

Оплатити послуги «Маріупольтепломережі» можна на офіційному сайті підприємства

13 листопада 2019, 13:28
1032
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Нагадуємо, у комунального підприємства «Маріупольтепломережа» працює новий інтернет-портал - https://teplo-mrpl.com.ua/. Через нього маріупольці можуть з легкістю оплатити послуги на сайті через ПАТ «Приватбанк», зайти в особистий кабінет і отримати доступ до даних.

Для отримання повної інформації по особовому рахунку абонентам потрібно всього лише ввести номер рахунку і своє прізвище. Сервіс працює більше семи місяців і користується позитивними відгуками у жителів. Тут інформують про аварійні і планові відключення, зміни та нововведення в оплаті за послуги. Також є можливість дізнатися о державних і муніципальних програмах в сфері енергоефективності.

За словами заступниці директора з фінансово-економічної діяльності КП «Маріупольтепломережа» Наталії Магдалішіной, впровадження інтерактивних майданчиків - одна з ключових умов в створенні комфортного сервісу для жителів міста.

«На базі підприємства працює багатоканальний зв'язок з абонентами. Тепер через сайт можна самостійно внести показання лічильника, задати питання і відразу ж оплатити за послугу. Також продовжує роботу єдиний номер для комунікації з клієнтами. Писати нам можна навіть в вайбер. Наше завдання - створити сучасний і зручний сервіс. Спростити доступ жителів до інформації і зробити роботу підприємства ефективною», - зазначила вона.

Єдиний номер телефону КП «Маріупольтепломережа» 098 184 68 00. Абонентська ділянка, що приймає дзвінки, є в кожному районі міста. Це дозволяє одночасно відповідати на близько 30 дзвінків, а це близько 500 дзвінків на день.

Нагадуємо, що повідомити показання лічильників можна і по Viber. Контактні номери: 067 640 3130 - Кальміуський район, 067 640 3616 - Лівобережний район, 067 640 3343 - Центральний район, 067 640 3011 - Приморський район.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.