Новини

Назад

Опалювальний сезон для жителів висотного будинку на вулиці Новоросійській почнеться без проблем завдяки зусиллям депутата Ірини Дудіної

16 жовтня 2019, 11:57
549
Діяльність депутатського корпусу

Депутат допомогла розібратися з балансоутримувачем та ліквідувати аварійну ситуацію. Через зношений стан мереж був великий ризик, що десятки сімей не зможуть отримати довгоочікувану послугу теплопостачання.

Проблема: у мешканців будинку № 24 на вулиці Новоросійській стояло питання про балансову належність та експлуатаційну відповідальність комунальних теплових систем. «Складність полягала в тому, що комунальні служби не могли визначити балансоутримувача та відповідального за цю ділянку», - розповідає голова КСН «Черьомушки» Тетяна Лаушкіна.

Під загрозою зриву опинився опалювальний сезон у великому, багатоквартирному будинку. Як розповідає депутат Ірина Дудіна, технічний стан труби поганий, через що підвал будинку неодноразово затоплювало.

Результат: звернення було розглянуто управлінням з питань розвитку та підтримки ОСББ департаменту РЖКІ. Фахівці призначили комісійне обстеження підвалу за участю голови ОСББ «Новоросійська-24» і представників «Маріупольтепломережі».

Після цього ділянку аварійної труби було замінено компетентними фахівцями «Маріупольтепломережі».

Важливо: голова ОСББ акцентувала увагу на важливості передачі технічної документації на комунікаційні мережі, щоб в подальшому не виникало проблем з визначенням балансоутримувача об'єктів.