Новини

Назад

Олександр Голтвенко провів прийом громадян у КСН «Маяк»

08 вересня 2017, 16:16
605
Суспільство

На прийом до першого заступника міського голови звернулося шість маріупольців.  Громадян хвилювали питання благоустрою прибудинкових територій і вулиць, транспортного сполучення, земельних відносин та  процес переходу до ОСББ.

До Олександра Голтвенко звернулася жителька пр. Будівельників, 136. За її словами, мешканці будинків у дворі незаконно встановлюють гаражі, які створюють іншим  дискомфорт: «Цю проблему ми давно не можемо вирішити. Ми обурені такою поведінкою та просимо навести порядок».

«З цією проблемою необхідно боротися. Заява буде передана до профільних спеціалістів», - підкреслив Олександр Голтвенко.

Перший заступник міського голови зауважив, що міська рада з особою відповідальністю відноситься до розміщення незаконних об’єктів. Цьому підтвердження – прийняте Положення про розміщення МАФів.

Також на прийом прийшла ініціативна група, яка зацікавлена переходом до ОСББ. Вони цікавилися програмами, які реалізуються в підтримку об’єднань багатоквартирних будинків. Олександр Голтвенко розповів про проект «Затишний двір», завдяки якому прибудинкові території перетворюються на комфортабельні ігрові, спортивні зони з новими лавочками, альтанками та упорядкованими пішохідними доріжками.