Новини

Назад

Олександр Голтвенко допоміг вирішити проблеми маріупольців

21 листопада 2017, 13:40
644

Перший заступник міського голови Олександр Голтвенко провів особистий прийом громадян. Обговорити наболілі проблеми і з проханням допомогти їх вирішити прийшли вісім жителів міста. Для надання докладних роз'яснень були запрошені фахівці структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств та представники районних адміністрацій.

Левова частка питань стосувалася надання житла, земельних відносин та допомоги у вирішенні побутових проблем. Мешканка одного з будинків по бульвару Шевченка не могла самостійно вирішити проблему подачі газу в її квартиру. Тому звернулася до Олександра Голтвенко. Перший заступник міського голови разом з представником профільної організації знайшли вихід із ситуації - найближчим часом на місце виїдуть фахівці та проведуть всі необхідні процедури.

Під час особистого прийому не залишилися байдужими і до питань щодо надання квартири більшої площі багатодітній родині, а також колишньому військовослужбовцю.

«Із заявниками підтримується постійний діалог. Уже наприкінці січня будуть відомі остаточні результати вирішення звернення військовослужбовця, а при звільненні соціального житла більшою площею - надамо квартиру й багатодітній родині», - сказав директор департаменту міського майна Олександр Добровольський.

Перший заступник міського голови наголосив, що всі проблеми маріупольців необхідно вирішувати невідкладно: «Багато заявників виявилися у складній життєвій ситуації. Тому їм необхідна підтримка з боку міста. Ми повинні вислухати кожного і не словом, а ділом дати зрозуміти, що є вихід зі складних ситуацій. Профільним фахівцям надані відповідні вказівки. Маріупольці не залишаться «один на один» з труднощами».