Новини

Назад

Олександр Голтвенко допомагає маріупольцям вирішувати їх проблеми

19 вересня 2017, 15:16
803
Суспільство

Перший заступник міського голови Олександр Голтвенко провів особистий прийом громадян. До нього звернулися маріупольці з різним спектром питань: від поліпшення житлових умов до правил ведення торгівлі.

Поліпшити житлові умови попросила багатодітна мати, переселенка з Макіївки Світлана Іллівна. Зараз вона проживає в одному з маріупольських гуртожитків з чотирма малюками.

Перший заступник міського голови та профільні фахівці розповіли їй про варіанти надання тимчасового житла, в тому числі запропонували розглянути можливість переїзду в двокімнатну квартиру Кальміуського району. Їй також пообіцяли надати список нерухомості, якою володіє місто.

«Маріуполь допомагає вимушено переміщеним особам та створює умови для їх комфортного проживання в місті. Ми піднімаємо проблеми переселенців на високому рівні, залучаючи до них увагу всього українського та міжнародного співтовариства. Як результат, в Маріуполі реалізуються програми за рахунок внутрішніх та зовнішніх інвестицій», - зазначив Олександр Голтвенко.

На особистому прийомі піднімали питання з асфальтування дороги, про терміни реалізації проекту з утеплення фасадів будинків, розташованих біля Центру надання адміністративних послуг, а також про положення, що регламентують торгівлю на території Маріуполя.

«У нашому місті розроблені Положення, які почали регламентувати торгівлю. Для Маріуполя - це великий крок вперед. Перехрестя стали мати упорядкований вигляд. Якщо є пропозиції з розвитку малого та середнього бізнесу в місті, то ми завжди до них відкриті, але, щоб вони вписувалися в реалії Маріуполя та не перетворювали його у великий ринок», - підкреслив перший заступник мера.

Також в ході зустрічі з містянами Олександр Голтвенко розповів, що в Маріуполі щонеділі проходять ярмарки у всіх районах міста, де місцеві товаровиробники можуть реалізувати свою продукцію жителям.

На всі питання громадяни отримали відповіді, а профільні служби - доручення.