Новини

Назад

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора міської лікарні №9

26 лютого 2020, 16:37
735
Медицина, Оголошення

Наказом департаменту охорони здоров’я Маріупольської міської ради від 25 лютого 2020 року №47кд було прийнято рішення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора закладу охорони здоров’я.

В наказі зазначалось наступне:

У зв’язку з наявністю вакантної посади керівника закладу охорони здоров’я, підпорядкованого департаменту охорони здоров’я Маріупольської міської ради відповідно до постанови КМУ від 27.12.2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись положенням про департамент охорони здоров’я Маріупольської міської ради.

Наказую:

1. Провести конкурс на заміщення вакантної посади директора КНП ММР «Маріупольська міська лікарня №9»

2. Для організації та проведення конкурсів:

2.1. Опублікувати на офіційному сайті Маріупольської міської ради оголошення про проведення конкурсу.
2.2. Виконуючому обов’язки директора КНП ММР «Маріупольська міська лікарня №9» (Железняк О.В.) надати три кандидатури до складу конкурсної комісії з представників трудового колективу закладу, обраних на загальних зборах трудового колективу КНП ММР «Маріупольська міська лікарня №9» з наданням завірених копій протоколів засідання загальних зборів трудового колективу. Термін до 02.03.2020 року.
2.3. Створити конкурсну комісію на заміщення вакантної посади директора КНП ММР «Маріупольська міська лікарня №9». Термін до 03.03.2020 року.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.