Новини

Назад

Область допомагає вирішувати Маріуполю проблеми зливових стоків та водопостачання

16 серпня 2017, 09:05
662
Житлово-комунальне господарство

Зараз за рахунок обласних коштів у Маріуполі ведеться реконструкція системи водовідведення поверхневого стоку від вулиці Леваневського до вулиці Казанцева та капітальний ремонт водоводу по вул. 8 березня. З ходом робіт ознайомився голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський разом з міським головою Вадимом Бойченком.

Ці роботи ведуться згідно з графіком. Реалізація даних проектів дозволить вирішити застарілі проблеми Маріуполя. За словами мера, нова зливова каналізація раз і назавжди закриє питання скупчення стічних вод в центрі міста. До цього, щороку комунальним службам доводилося боротися з потоком води.

А капітальний ремонт аварійного водоводу по вул. 8 Марта забезпечить 75 тисяч жителів Кальміуського району нормальним водопостачанням. Це була дійсно проблемна ділянка труби - в середньому на неї припадало 4 аварії на день.

Павло Жебрівський зазначив, що зараз в Маріуполі реалізується ряд проектів - зокрема, і при спільному фінансуванні з містом.

Цього року ми увійшли в активну стадію реалізації проектів з водопостачання та водовідведення. Вони вирішать застарілі проблеми міста на багато років.
підкреслив Вадим Бойченко.